Meteen naar de inhoud

Wentzo Wireless

Naast onze wedstrijdsponsor is Wentzo Wireless natuurlijk veel meer:

Wentzo Wireless bestaat uit een team van 41 gemotiveerde en gespecialiseerde WiFi fans. Vanaf 1999 zijn zij experts in de aanleg en het onderhoud van draadloze verbindingen. Deze vormen een stabiele basis voor uiteenlopende toepassingen, zoals een draadloos bedrijfsnetwerk, internettoegang of voordelige draadloze VoIP oplossingen. Naast deze totaaloplossingen bieden ze ook specifieke diensten aan, zoals een Wireless Site Survey of WLAN Troubleshoot.

Ervaring

Wentzo Wireless opereert in een relatief jonge branche. En tóch beschikken ze al over meer dan vijftien jaar ervaring in draadloze oplossingen! Die ervaring geeft ze een mooie voorsprong. Niet alleen op het gebied van kennis en programmering, maar ook door bekendheid binnen jouw eigen specifieke sector. Dat blijkt wel uit hun referenties! In 1999 startten de broers Reino en Martijn Wentzel het bedrijf Wentzo Wireless. In 2002 hebben zij een aantal WLAN specialisten in dienst en vestigt het bedrijf zich in Putten. In 2005 wordt Wireless Networks overgenomen en een jaar later opent Wentzo Wireless haar democentrum in Amsterdam. Een tweede overname vindt in 2007 plaats. Holiday Hotspot, een bedrijf dat zich vooral op de recreatiesector richt, wordt onderdeel van Wentzo Wireless.

Garderen

Wentzo heeft een speciale band met Garderen. Daarom is er vanaf 2009 een locatie midden in het centrum van Garderen omgebouwd tot modern kantoor. Begin 2010 is Wentzo hier gevestigd. Het team is inmiddels sterk in omvang gegroeid en vanuit deze locatie legt het bedrijf zich verder toe op haar specialisme: betrouwbare draadloze verbindingen voor de meest uiteenlopende toepassingen! Vanaf 2018 zal Wentzo gaan opereren vanuit Hotel Overbosch. Dit hotel wordt omgebouwd tot Huis van Innovatie. Gelukkig nog steeds (aan de rand van) Garderen!