Ga naar de inhoud

Stichting Present

PaxX Global Cycling heeft altijd twee stichtingen op de kleding staan die wij waar mogelijk promoten, uitdragen en ondersteunen in hun goede werk. Deze partners betalen geen sponsorgeld. Ook op deze wijze willen wij als PaxX Global Cycling laten zien wie we zijn en waar we voor staan.

Missie Stichting Present
‘Een brug slaan tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden’.

De woorden die deze stichting gebruikt om zichzelf te omschrijven, zou een christen (op welke manier dan ook) toch moeten aanspreken.

Onze God en Vader geeft ons immers de opdracht om onze naaste lief te hebben?! En dat zit niet zozeer in het grote, maar zeker ook in het kleine. Door een hand uit te steken naar de ander eren we bovenal God, doen we de ander veel plezier en worden we zelf ook rijker. Want van dit geven, wordt je echt rijker!?

Zodoende willen wij deze stichting, naast het feit dat ze prijken op ons teamshirt, vooral ondersteunen door  onze handen te laten wapperen. Zo is dat in het afgelopen periode door een aantal PaxXers uit Barneveld al in de praktijk gebracht. Er zijn laminaatvloerjes gelegd, er is geschilderd en er vond een MTB clinic voor hulpbehoevende kinderen plaats in de bossen bij Ede.

Wij hopen dat er in heel ons land plaatselijke PaxX groepen ontstaan, die op hun beurt weer contact leggen met een nabij gelegen groep van stichting Present!

Ben je al actief voor Stichting Present en zit je op de racefiets: neem dan contact met ons op en sluit je bij ons aan.

En zit je graag regelmatig op de fiets, herken jij je in onze identiteit en zou je daar ook uiting aan willen geven: van harte welkom?!