Ga naar de inhoud

Visie

Samen

Onze visie is dat de wielersport een uitstekende manier is om mensen samen te brengen en elkaar sportief te ondersteunen.Op een manier waarbij respect en normen en waarden het uitgangspunt zijn. En het evangelie van Jezus Christus tot zijn recht komt. We rijden niet tegen elkaar, maar mét elkaar waarbij we sportieve en geestelijke grenzen willen opzoeken. Een wielervereniging(peloton) is een afspiegeling van de maatschappij, want op ieder (maatschappelijk) niveau wordt er gekoerst. Er zijn dan dus ook mensen die op een racefiets of mountainbike zitten die hulp nodig hebben; in woord of daad.

Verdiepen

Daarnaast willen we als vereniging geestelijke verdieping zoeken op een laagdrempelige manier. Op deze manier laten wij iets zien van Jezus Christus en van de toekomst, die voor een ieder die gelooft in het vooruitzicht ligt.

Concreet uit zich dat in samen trainen en het volbrengen van fietsevenementen op racefiets en of mountainbike. Samen naar wedstrijden en op sommige momenten samen de Bijbel openslaan. We staan open voor mensen die zoeken naar antwoorden op de zin van het leven, maar ook voor mensen die zoeken naar vriendschap, respect en steun.

Is PaxX Global Cycling dan alleen bedoeld voor christenen? Nee, zeker niet! We staan open voor iedereen.