Meteen naar de inhoud

Fietsgroep Barneveld

Momenteel telt fietsgroep Barneveld een 25 leden. Op verschillende avonden en in het weekend wordt er gefietst. Meestal door middel van een oproepje via de WhatsAppgroep. De ene keer een tocht, de andere keer een trainingsritje. De ene keer uitdagend de andere keer rustig en tijd voor een goed gesprek. De ene keer met z’n tweeën de volgende keer met 8 man. Op dit moment is de maandagavond onze vaste fietsavond aangevuld met de dinsdagavond.

Fietsavond PaxX Barneveld

Meefietsen met fietsgroep Barneveld

Wanneer je lid of dubbellid bent geworden plaatsen we desgewenst je nummer in de whatsapp-groep en ga je mee wanneer je kan, of kan je zelf ook eens een oproepje plaatsen. Lid worden gaat makkelijk! Vul hier je gegevens in. Wil je gewoon eens even kijken of het wat voor je is? Stuur dan een WhatsApp bericht naar Marc Bossenbroek op nummer 06-21255168 en we voegen je toe aan onze WhatsApp groep.

Je eigen PaxX fietsgroep

Woon je niet in Barneveld, Bennekom of Alblasserdam maar je zou het wel leuk vinden om in jouw woonplaats en omgeving ook een PaxX fietsgroep te hebben? Dat kan natuurlijk! Zonder lastige verplichtingen sluiten jij en je fietsmakkers jullie makkelijk bij ons aan. Bij PaxX geldt: ‘wel de lusten en niet de lasten” behalve natuurlijk het NTFU lidmaatschap :-). Je kan je met een groep ook hier aanmelden.